Khamis, 16 Februari 2017

SET KULIT CANTIK MENAWAN

Dulu mula-mula..akak pun dok usya je...Tapi sekarang dah dapat..πŸ˜€yang di bawah ni set yang perlu untuk kecantikan kulit..
^
Apa ada dalam set kecantikan ni.?ha..tuuu seperti rajah di bawah.πŸ˜ƒ
^
Akak perasan garis-garis halus dah mula berkurang. Kulit pula lebih mulus dan remaja gitu. ESP, Vita-C dan Alfalfa boleh buat masker angpa jangan terkejut..best woo..kulit terasa sihat dan gebuss..
Angpa nak tau best ka tak angpa boleh cuba..hakak tak auta na..😘

☎012.530.9250

#tsunamishaklee
#u2power

ANTARA BERBIZ DAN BERJIMAT

Nak pilih jimat ke nak berbiz?πŸ˜•

Dua-dua pun saya pilih..✅✔

Sebab dua-dua pun baik.✔✅

Join biz Shaklee itu cuma bermodal RM79

sahaja..tak ada bayaran lain atau

tambahan tau. Dapat Diskaun 20% setiap

barang..Dapat point..cash back juga..Itu

jimat kan..??

Nak tau lebih lanjut mai pm/wassap/contact

akak 012.530.9250🎊🎊🎊

#tsunamishaklee
#u2power

ALAHAI ANAK

Gelagat si anak ni kadang-kadang menguji kesabaran kita..kadang-kadang mencuit hati pula..hakikatnya anak-anak itu penyeri rumahtangga..kalau tak ada..Ya Allah sunyinya..

Si kecik ni memang sensitif..kuat merajuk..tapi senang dipujuk..(dalam gambar sedang merajuk.bibir itu luka jatuh main dengan kawan di sekolah)pandai bodek mama budak ni nak vitamin Shaklee..paling favourite dia VIVIX..πŸ‡Vit C 🍊dan Nutriferon🌰pun dia suka..nampak je mama makan vitamin..dia pun nak..tengokla kulit dia..kalah kakak..πŸ˜‚padahal boy tu..parut Chicken pox pun tak nampak.Padahal teruk juga Chicken pox dia dulu..besar-besar..

#tsunamishaklee
#u2power
#gelagatanak

SET SELEPAS MELAHIRKAN UNTUK MAMA GOJES

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
SET POSNATAL / BERPANTANG  SHAKLEE
πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“

Ibu-ibu sedang hamil pasti tercari-cari set berpantang yang terbaik selepas bersalin kan..?

Set Postnatal Shaklee ni sangat SUPERB!! Ia TERBUKTI berdasarkan TESTIMONI dan feedback pengamal Set Postnatal Shaklee sendiri.

🌷Apa ada dalam Set Postnatal Shaklee?
-------------------------------------

1. VITALEA - Multivitamin untuk memenuhi keperluan nutrien.

2. SUSTAINED RELEASE VITA C - Tingkatkan imun tubuh dan mencantikkan kulit. ( mengurangkan kesan strech mark)

3. B COMPLEX - Membantu membetuk sel darah merah akibat kehilangan selepas bersalin.

4. OSTEMATRIX - Membekal kalsium dan magnesium untuk ibu dan bayi.

5. ESP - ransang pertumbuhan fizikal dan mental ibu dan bayi. Juga memulihkan luka-luka bersalin.

6. ALFALFA - Menambah dan melancarkan susu dan bertindak sebagai serat. Juga mencuci darah dan bertindak sebagai kacip fatimah.

7. LECITHIN - mengurangkan masalah bengkak susu dan membantu bakar lemak dan turunkan berat badan.

8. OMEGA GUARD - Boleh mengurangkan kemurungan bagi ibu yang berpantang dan mengelakkan simptom Post-Natal Depression ( MEROYAN). Boleh mengurangkan sakit kepala.Boleh mengekalkan tekanan darah normal- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak.

🌷Kenapa harus memilih Set Bersalin Shaklee?
---------------------------------------
πŸƒSet Bersalin Shaklee adalah terdiri daripada supplemen-supplemen SEMULAJADI dan SELAMAT.

πŸƒSetiap Set Bersalin Shaklee dapat bertahan sehingga 2 hingga 4 bulan dan boleh disambung makan walaupun sudah tamat waktu berpantang.

πŸƒHarga Set Bersalin Shaklee sangat berbaloi-baloi. Selain dapat bertahan untuk jangka masa yang lama, set ini juga sangat baik untuk kesihatan optima ibu dan bayi.

Jangan tunggu lama..dail terus 012.530.9250 I will help you!😘😘😘

#tsunamishaklee
#u2power
#postnatalset

BAGAIMANA URUS MASA BIZ DAN KERJAYA?

Berbiz/ Kerja hakiki/ kerja rumah..macam mana nak uruskan??😨

Tak dinafikan, pada permulaan memang agak kelam kabut. Maklumla dengan kerja hakiki lagi..dengan biz lagi,  dengan keluarga lagi, kerja rumah yang tak pernah habis lagi..memang stress. Tapi kadang-kadang kita perlukan stress untuk kebaikan. Contohnya biz part time Shaklee ni telah tetapkan masa untuk menyiapkan satu-satu task. Jadi, untuk menyiapkan task tu kita perlu settlekan kerja lain dengan cepat, kena bangun awal pagi, kena study..jadi tak ada masa yang terbuang malah mengajar saya lebih menghargai masa. Tapi jangan stress yang melampau dan akhirnya burukkan keadaan pula.

Biasanya untuk membahagikan masa antara biz dan kerja lain, saya akan utamakan yang prioriti dulu. Kalau waktu kerja, saya akan buat pada waktu lunch hour atau lepas waktu bekerja. Kalau lebih rajin buat pada waktu malam, dan guna aplikasi Buffer dan set masa untuk iklan berjalan sendiri pada masa yang saya agak bizi. Begitu juga waktu di rumah, utamakan prioriti..selesaikan yang mana lebih utama supaya tiada yang terabai..pastikan punya waktu bersama keluarga juga.😘

Maka jangan jadikan alasan lagi untuk berjaya. Semuanya terletak pada diri kita sendiri. Tepuk dada tanya selera! Jom join biz dengan saya! Contact saja saya pasti akan bantu anda!😊

#azizah0125309250
#sayajualshaklee
#tsunamishaklee
#u2power

SEGAR SEPANJANG HARI

Tak nafikan bila dah 30 an ni badan dah cepat letih. Tambahan bila ada anak-anak kecil yang perlu diuruskan. Macam saya ni bekerja di office, balik  bekerja di rumah lagi..Nak ambil Pembantu rumah tak mampu..jadi buat jela sendiri..memang letih sangat..Tuhan je tahu😭😭

Kerana itula akak mula cari vitamin untuk membantu menyelesaikan masalah akak..Memang berbaloi dan membantu akak.. Nak tau apa yang akk ambil?
Meh nak share.

VIVIX - ofkos nak kelihatan awet muda dan menyihatkan badan  akak secara menyeluruh

ALFALFA COMPLEX- jamu moden dan bertindak sebagai kacip fatimah dan mengatasi masalah keputihan

OMEGA GUARD - mengawal berat badan, kolestrol dan meningkatkan daya ingat

VITA C SUSTAINED RELEASE - mencantikkan kulit dan mengatasi masalah selesema dan kuatkan sistem imun akak

B COMPLEX - menghindari stress dan memberi impak relaksi

ESP- mengelakkan gastrik, mengenyangkan, boost energy

VITALEA - multivitamin dan menambah darah

Haa..ni vitamin yang wajib akak ambil setiap hari.. badan tak lesu dan lebih sihat..πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Dail no ni 012.530.9250 kalau nak vitamin akak..pasti anda bertenaga dan sentiasa awet muda!😘😘
#tsunamishaklee
#u2power
#akakjualvitaminshaklee