Khamis, 2 Mac 2017

SHAKLEE DAN LANDMARK STUDY

SHAKLEE DAN LANDMARK STUDY
~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•

📊Pernah dengar Landmark study tak?

 Landmark study bermaksud kajian yang dilakukan bertujuan untuk membuktikan sesuatu perkara tu dinilai dan dilihat oleh semua orang. Selain itu,  untuk mengkaji keberkesanan produk Shaklee dalam jangka masa panjang (40-50 tahun lepas makan produk Shaklee). Landmark study dijalankan oleh mereka yang pakar dalam bidang berkaitan dan kajian yang dibuat juga boleh dilihat atau dinilai semula oleh mana-mana pakar/pihak ketiga di bidang berkaitan.

📊Kenapa Shaklee sanggup buat Landmark Study?

Sebenarnya hanya Shaklee je satu-satunya syarikat supplement di dunia ni yang ada landmark study. Shaklee beriya-iya nak buat landmark study ni sebab bila Mr. Roger Barnett (CEO Shaklee) ni beli company Shaklee, dia rasa tak puas hati sebab orang dok kata Shaklee ni bagus. Semua company boleh claim produk dia bagus tapi mana landmark studynye? Betul tak? Lagi pon, Shaklee nak membuktikan bahawa produknya betul-betul mampu meningkatkan taraf kesihatan para pengamalnya. Dengan sebab ni lah pada tahun 2007, Mr. Roger Barnett telah melantik National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) iaitu satu badan survey di bawah National Center for Health Statistics (NCHS) yang dipercayai mempunyai reputasi yang tinggi dalam membuat survey berkaitan dengan status kesihatan dan nutrisi penduduk US untuk membuat landmark study berkaitan Shaklee. Dahsyat kan?


NHANES pulak telah melantik Dr. Gladys Block iaitu wakil dari satu institusi penyelidikan yang hebat iaitu University of California, Berkeley (UC-Berkeley) untuk mengetuai study ni. Doktor ni bukan calang-calang orang tau. Beliau ni adalah antara orang yang hebat dalam bidang Epidemiologi & Public Health Nutrition. Baik buruk dari hasil ujikaji ni beliau akan tetap publishkan. Yang buat piramid makanan yang biasa kita guna tu doktor ni lah.. Hebat tak hebat?

📊Dan inilah hasil keputusan secara detail Landmark Study yang telah dilakukan..

1. BIRU - Golongan yg tidak mengambil apa-apa supplemen. Hanya menjaga pemakanan/diet sahaja.

2. MERAH - Golongan yg mengambil 1 jenis vitamin/supplemen sahaja jenama lain.

3. HIJAU - Golongan yg mengamalkan supplemen Shaklee selama 20 tahun.

Saya telah memilih suplement terbaik ini. Anda bagaimana? Jangan tunggu lama-lama.. Sebelum terlewat pm/wassap/call 012-5309250 (Azizah). Saya akan bantu anda.

#tsunamishaklee
#u2power
#landmarkstudy
#pts3

PENGEDAR SHAKLEE TIP-TOP IPOH, PERAK

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Saya ingin memperkenalkan diri saya Nor Azizah binti Ashaari sebagai Pengedar Shaklee yang sah di kawasan Ipoh, Perak Darul Ridzuan.

Saya berkepakaran dalam masalah yang berkaitan WANITA, RESEDUNG dan bagi yang ingin mengekalkan  BERAT BADAN yang IDEAL.

Bagi anda yang sedang menghadapi sebarang masalah atau penyakit dan inginkan produk atau suplemen yang TERBAIK, SEMULAJADI dan dijamin SELAMAT, SHAKLEE  adalah pilihan yang TEPAT. Saya jamin tidak mengecewakan anda.

Saya juga menyediakan SERVIS yang TIP-TOP kepada customer-customer saya. Anda bolehlah menghubungi saya untuk mendapatkan sebarang vitamin yang diperlukan dan boleh mendapatkan KONSULTASI secara PERCUMA!

Saya juga ingin mempelawa anda supaya berdaftar sebagai ahli Shaklee kerana ia sangat BERMANFAAT dan LEBIH MENGUNTUNGKAN.

Kenapa ia menguntungkan?

✅Yuran ahli serendah RM79 sahaja seumur hidup.

✔Bonus setiap bulan bergantung kepada point yang dikumpul.

✅Diskaun dari 20 - 30% kepada setiap harga barang bagi Ahli Shaklee sahaja.

✔Mendapat Cashback daripada setiap pembelian yang mencapai point tertentu

✅Menjana pendapatan sampingan. Malah menjaminkan pendapatan yang lumayan jika betul-betul serius.

Hubungi saya segera.

Your Trusted SID

~Azizah 012.530.9250~