Sabtu, 8 April 2017

KELEBIHAN BIZ SHAKLEE

Setelah join keahlian dan start serius berbisnes Shaklee ni...sejujurnya saya berasa amat bersyukur dan berpuashati.Nak tahu kenapa? Sebab Kelebihan yang ada dalam Shaklee dan tidak dapat pada biz MLM atau online yang pernah saya cuba sebelum ini. Dan dengan asbab itulah saya setia dan yakin dengan Shaklee sehingga kini dan selamanya..😊😊😊
Mesti semua orang nak tahu apa kelebihan itu. Biar saya kongsikan disini.



1. Biz Secara Online 

Bila sebut pasal biz online je..semua orang dah tahu kan. Tapi biz online Shaklee ni memang best dan lain daripada yang lain. Sebab memang 100% online tak perlu bukak kedai yang menelan belanja beribu-ribu ringgit. Kedai online kami beroperasi 24 jam 7 hari seminggu tanpa henti. Nak order barang, nak daftar ahli baru, nak check berapa bonus yang kita dapat pun semua online sahaja. Malam-malam, bila-bila pun boleh buat. Dalam masa yang sama boleh menguruskan hal anak-anak dan keluarga tercinta.

2. Masa Yang Fleksibel

Tidak terikat dengan masa tertentu seperti waktu pejabat iaitu 8 pagi-5 petang..tapi biz Shaklee tidak..bila-bila sahaja dan tidak ada sesiapa yang nak marah.

3. Coaching Online

Bukan cari duit je online, coaching pun online, meeting, seminar, perkongsian semua online. Bayangkan upline saya tinggal nun jauh di Kedah. Downline saya pun ada yang sempadan negeri Perak. Sideline lagi la.. Sabah dan Sarawak pun ada. Namun group Biz Shaklee merapatkan kami walaupun ada yang tak pernah bersua langsung..Hebat kan?

4. Family Friendly (Mesra Keluarga)

Dari dulu lagi saya tertarik dengan Shaklee kerana satu-satunya biz yang mesra keluarga. Malah seminar yang diadakan pasti ada disediakan ruang untuk anak-anak dan keluarga Shaklee yang turut hadir bersama. TERBAIK!

5. Tak Perlu Modal Besar Tak Perlu Simpan Stok

Kepada sesiapa yang ingin berbisnes tetapi tidak ada modal yang besar, jangan risau kerana biz Shaklee TIDAK PERLU MODAL BESAR. Apabila ada kawan-kawan atau seseorang yang berminat dengan produk Shaklee, mereka perlu memasukkan duit ke dalam akaun dan kita akan buat order secara online serta bayaran dan barang akan dihantar terus kepada pelanggan oleh pihak Shaklee. Ala-ala konsep dropship. Kita dah tak perlu risau pasal pembungkusan, penghantaran dan modal. Mudah kan??

6. Dijemput Masuk Ke Secret Group

Segala info dan ilmu tentang vitamin ( product knowledge),  cara pemakanan yang betul serta tips dan trick untuk jana pendapatan 4-6 angka sebulan.

 Sebarang kemusykilan tentang produk/penyakit akan dibantu, tolong- menolong serta beri sokongan antara satu sama lain. Tiada istilah kedekut ilmu. 

7. Kelas Perkongsian Ilmu, Motivasi, Ilmu Perniagaan, Teknikal Dan Kemahiran Lain -Peluang Untuk Upgrade Diri

Motivasi atau kenali potensi diri yang sebelum ini kita tak tahu dan tak ambil peduli. Ilmu-ilmu ini juga penting bukan sahaja untuk perniagaan, tetapi juga untuk menjalani kehidupan yang lebih baik bersama-sama orang disekeliling kita. Minda juga menjadi lebih terbuka dengan pelbagai perkongsian daripada pelbagai golongan.

8. Ahli Terdiri Daripada Golongan Profesional Dan Pakar

Keistimewaan Shaklee juga terdapat pada ahlinya yang terdiri daripada profesional dan pakar seperti Engineer, Guru, Peguam, Pakar IT, Doktor dan ada juga Blogger tegar!

Itulah diantara kelebihan bisnes Shaklee yang sangat bermakna bagi diri saya dan mungkin anda.

Hubungi saya sekiranya ingin menjadi ahli dan rasai kelebihannya bersama.

☎012-530 9250 Azizah ID 1163776