Sabtu, 4 Mac 2017

CARA ATASI SEMBELIT KETIKA HAMIL TANPA UBAT


Antara masalah popular yang selalu melanda ibu-ibu hamil adalah sembelit. Sembelit berlaku pada ibu-ibu hamil kerana semasa hamil, pergerakan otot menjadi perlahan dan tekanan pada uterus ibu hamil ke atas rektum. Selain itu ketika hamil, perubahan hormon yang berlaku juga memperlambatkan pergerakan makanan ke salur penghadaman.Sesetengah pengambilan zat besi juga boleh menyebabkan gejala sembelit pada ibu hamil. Ini menyebabkan ibu hamil rasa tidak selesa. Kesian ibu hamil, sudahlah membawa perut yang semakin membesar kehulu- hilir..tambah lagi dengan masalah sembelit pula. So, apakah langkah yang patut diambil untuk mengurangkan masalah ini?

#1 Pastikan buang air setiap hari


#2 Amalkan minum segelas air suam sebaik bangun dari tidur#3 Minum air secukupnya iaitu 2-3 liter sehari#4 Makan makanan yang tinggi serat dan fiber#5 Selalu melakukan aktiviti senaman yang tidak keterlaluan sekurang-kurangnya 30 minit.


#6 Dapatkan bantuan nutrisi suplemen yang betul dan selamat.


Ostematrix Shaklee Bantu Atasi Sembelit

Bagi ibu hamil yang mengalami sembelit, peluang untuk diri anda menikmati kesihatan yang lebih baik dengan OSTEMATRIX SHAKLEE. Ia sangat membantu supaya lebih lawas dan selesa. Ia juga adalah formula baru Shaklee yang mana dulu hanya dikenali sebagai kalsium magnesium, tetapi kini ditambah dengan kelebihan "lebih mudah ditelan".


Dengan pengambilan kalsium yang cukup akan mengurangkan KEKEJANGAN, RETENSI AIR dan MURUNG. bagi yang belum mencuba sangat disyorkan dan rasailah perbezaannya. Dijamin anda berpuashati.

Hubungi saya segera bagi mendapatkan OSTEMATRIX ditalian yang tertera di bawah.

Anda juga dialu-alukan untuk mendaftar sebagai ahli dengan kadar yang rendah untuk mendapatkan diskaun sehingga 20-30%  pada harga barang disamping menjana pendapatan sampingan.

Your Trusted Shaklee Distributor
📞AZIZAH 012.530.9250 

📇No.Ahli 1163776

📩Email norazizahashaari@gmail.com