Isnin, 27 Mac 2017

CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE DAN KELEBIHANNYA

Mesti ramai yang tak tahu yang Shaklee membuka keahlian kepada sesiapa yang berminat dengan harga yang cukup rendah.

Bagaimanakah cara nak daftar sebagai ahli Shaklee?

Terdapat 2 pilihan cara mendaftar iaitu

1) Daftar sendiri, iaitu pergi terus ke cawangan Shaklee berhampiran

2) Menghantar butiran ke 012-530 9250 dan saya akan memudahkan pendaftaran anda secara daftar onlineBerminat atau bercadang nak daftar sebagai ahli Shaklee?

- Yuran pendaftaran adalah serendah RM80 bagi Semenanjung dan RM90 bagi Sabah & Sarawak seumur hidup.

- Anda layak mendapat pendaftaran secara percuma dengan pembelian barangan Shaklee yang mencapai point 200 uv (lebih kurang RM800+)

Hubungi/sms/whatsup Shaklee Independent Distributor Azizah ditalian 012-530 9250 untuk pendaftaran / bantuan / pertanyaan.

Jangan tunggu lama. Daftar segera!!


Kelebihan menjadi ahli Shaklee

1. Cash Back / Bonus

Bonus akan dimasukkan ke dalam akaun anda yang berdaftar menjadi ahli. Dengan total pembelian melebihi 150 point dalam bulan yang sama, anda layak mendapat RM23 CASH BACK dan akan di bank in terus ke akaun anda. Semakin tinggi nilai point, semakin banyaklah Cash Back yang akan diperolehi.

2. Sistem shopping online

Pembelian boleh dibuat terus secara online. Tracking no juga terdapat secara online bagi memudahkan ahli yang makan sendiri atau yang nak berbisnes.

3. Penghantaran diuruskan pihak Shaklee

Dengan mengisi order online menggunakan ID kita, penghantaran akan dilakukan oleh pihak Shaklee sendiri mengikut alamat yang diberi. Ini bukan saja memudahkan urusan, malah menjimatkan masa kita juga kerana tidak perlu pergi ke pejabat pos sendiri untuk menghantar barang yang di order.

4. Tidak perlu modal jika mahu berniaga

Customer yang membuat order dikehendaki bank in ke akaun kita untuk pembelian dan kita akan terus order kedai online kita. Tidak perlu mendahulukan wang kita sebagai modal. Mudah bukan?